Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Futuristisch interieurbeeld door Bureau Jantrendman

 

 

Vandaag naar de VAKbeurs in De Woonindustrie geweest. Op deze locatie in Nieuwegein tonen meer dan 125 fabrikanten hun interieur moois. Een plek om inspiratie op te doen en voor mij vooral om te netwerken en kennis te delen met vakgenoten.

Speciaal vandaag werden een aantal lezingen gehouden voor interieurarchitecten, ontwerpers en stylisten. De kick off werd gedaan door Jan Agelink van Bureau Jantrendman. Het bureau gevestigd in Amsterdam staat bekend om zijn trendboeken en indrukwekkende presentaties voor de lifestyle, design en mode industrie. Jan liet ons in korte tijd kennismaken met enkele toekomstige interieurtrends: Hyber Tribe, New Order, Human League, And Beyond.

De trends vormen zich door maatschappelijke veranderingen. Eén van de meest waarneembare hedendaagse veranderingen noemt Jan 'De_Code', m.a.w. de socialisering gaat achteruit met name door de komst van de smartphone en social media. De_Code moet de cohesie van onze maatschappij bevorderen. Nog een verandering wordt 'De_Form' genoemd; dat wil zeggen dat de vormgeving verandert. Ook is er 'De_Tox' waarmee Bureau Jantrendman doelt op de huidige behoefte van mensen om jezelf te (her)vinden. Hoe deze veranderingen zich gaan uiten in ons toekomstige interieur, laat ik je in mijn komende blogs weten! Stay tuned...

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kleine Buitenweide 1

3134 AH Vlaardingen

© 2018 1001 Projects 

Site by: Studio November

EEN NIEUWE KIJK OP INTERIEUR