Interieurtrend 2018-2019 HYBER TRIBE


Trendwatcher Jan Agelink geeft een gepassioneerde toelichting op de komende interieurtrends aan het vakpubliek tijdens de vakbeurs in De Woonindustrie. Hij omschrijft de eerste interieur trend Hyber Tribe als speels, Afrikaans en craft. In deze trend wordt er van gevonden spullen iets functioneels gemaakt. Als voorbeeld kun je de selfmade huisjes in de Zuid-Afrikaanse townships nemen; de daken zijn gemaakt van gevonden golfplaten en de wanden van bij elkaar gezocht hout. Kortom een nonchalante mix en het mag zelfs een mismatch zijn! Ook komt Pop Tribal of Pop Craft in deze trend naar voren. Alles met Craft (ambachtelijke) eigenschappen is hier op zijn plek. Vooral veel kleur met een zwarte omlijsting, een vernieuwde Memphis uitstraling: kleur explosie, grafisch, 3D, speels, pop art. De foto met kast Carlton is van Museum Boymans. Deze kast is een ontwerp van Ettore Sottsass. Hij was de oprichter van de Mephisgroep; een groep vormgevers uit de jaren '81-'88. Wil je ook weten wat de andere interieurtrends voor 2018 -2019 zullen inhouden? Meer daarover in mijn volgende blog... So stay tuned!

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square