Interieurtrends 2018-2019

Belofte maakt schuld...ik had jullie nog een vervolg beloofd op de toekomstige interieur trends. Trendwatcher Jan Agelink gaf onlangs tijdens een vakevenement in de Woonindustrie een interessante opsomming van de vier trends inclusief omschrijving: Trend Hyber Tribe (speels, Afrikaans en Crafts), Trend New Order (multifunctioneel en mobiliteit), Trend Human League (Skin tones, Futurisme en Touch) en Trend And Beyond (het Occulte, Treasure hunting). Leuk hoor, al die hippe benamingen met krachttermen erbij, maar het ging pas bij mij leven door het getoonde beeld van bureau Jantrendman.

Wheelys 24/7 shop

Wheelys 24/7 shop past helemaal binnen de New Order trend met zijn multifunctionele karakter en mobiliteit. Trefwoorden zijn: systeem design, functioneel, vormentaal, modulair, industriële setting met favoriete kleuren als geel en blauw (accentkleuren), wit, zachtgrijs, donkerblauw en beige.

Monade capsule

De monade capsule is een goed voorbeeld van de Human League trend. In deze trend wil de mens connectie maken met zichzelf. Balans vinden en natuurgevoel zijn essentieel. Favo kleuren: skin, peach en aarde tonen. Rauwe texturen gaan samen met sensueel en soft. Geometrische wandkleden, verwevenheid van product en natuur. Verdieping om te kunnen groeien.

Damien Hirst kunstobject

Dit bijzondere kunstobject van Damien Hirst past perfect in de trend ...and Beyond, waarin het magische realisme leidend is. Een wereld van fantasie, historisch in een nieuw jasje, waterlook, koraal en zeesterren. Metallic gecombineerd met bladgoud en velours. Donkere interieurs met diepte, waarin koningsblauw en mauve overheersen.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square