top of page
 FAQ EN SERVICES

FAQ

Wat is de missie van 1001 PROJECTS?

De wereld een stukje mooier maken en dan moet je klein beginnen. Dat is bij de mensen thuis of op plekken waar mensen samenkomen. 1001 PROJECTS creëert samen met jou een 'happy place' waar balans, rust en een eigen identiteit heersen. Vaak weet men zelf niet waar te beginnen. 1001 PROJECTS begeleidt en ontzorgt in interieur issues. Dit doe ik overigens met een flinke dosis enthousiasme en humor.

Waarom 1001 PROJECTS inschakelen?

'Verandering' is over het algemeen niet makkelijk voor de mens. Een interieur verandering is spannend. De te maken keuzes zijn lastig en geven stress. Je overziet niet hoe het eindresultaat gaat worden. Je bent druk met werk en/of gezin en wilt rust vinden in een gebalanceerd en functioneel interieur. Je hebt zelf niet de inspiratie of de tijd om de juiste stappen te zetten richting een interieur verandering. We zijn allemaal verschillend met een eigen identiteit. Mijn doel is om dit door te voeren in jouw interieur. De kracht van 1001 PROJECTS  zit 'm in diversiteit, waardoor een ontwerp nooit hetzelfde is.

Hoe gaat 1001 PROJECTS te werk?

In de meeste gevallen starten we met een persoonlijke kennismaking (1001 Quick Fix). Scroll gerust door naar beneden voor de Services die 1001 PROJECTS verder biedt. Heb je een ander idee omtrent een samenwerking, dan sta ik daar zeker voor open. Het draait tenslotte om jou en maatwerk.

Hoe beschrijf je de stijl van 1001 PROJECTS?

Authentiek, Gebalanceerd, Design, Modern, Diversiteit, Krachtig, Met een knipoog, Functioneel, Ongedwongen.

Bij 1001 PROJECTS staat een persoonlijke benadering voorop. Jouw mening telt en vormt de basis voor een interieur dat zijn eigen unieke verhaal vertelt met extra aandacht voor verlichting en maatwerk.

Wat zijn inspiratiebronnen voor 1001 PROJECTS?

Mijn design goeroes zijn Piet Boon, geroemd om zijn strakke lijnen en soberheid. Bertram Beerbaum, die graag het spanningsveld opzoekt in zijn interieurs en Eric Kuster, de koning van Metropolitan Luxury. Tevens heb ik een fascinatie voor Kelly Wearstler. Inspiratie haal ik uit diverse magazines als Excellent Wonen, Art of Living, EH&I, Elle Design en vtwonen; het jaarlijks bezoeken van vak gerelateerde (inter)nationale beurzen als Design District (Rotterdam), Salone del Mobile (Milaan), Maison et Objet (Parijs) en 3Days of Design (Kopenhagen).  Met deze inspirerende bronnen kan ik altijd een eigentijdse vertaalslag maken naar jouw persoonlijke interieur.

SERVICES

"The best rooms have something to say about the people who live in them".   - David Hicks -

1001 Quick Fix

MET DE QUICK FIX KOM IK BIJ JE THUIS OF OP LOCATIE VOOR EEN 2 UUR DURENDE ADVIES SESSIE OVER EEN RUIMTE NAAR KEUZE. DEZE BRAINSTORM SESSIE BRENGT JE INTERIEUR | KLEUR | INDELING | VERLICHTING TIPS & TRICS EN EEN BAK INSPIRATIE WAAR JE ZELF MEE VERDER KUNT. JE KRIJGT VOORAFGAAND AAN DEZE SESSIE EEN AANTAL VRAGEN TER VOORBEREIDING OP HET MAKEN VAN EEN STIJLBORD. DAARNAAST ONTVANG IK ENKELE FOTO'S VAN JE INCLUSIEF EEN TOELICHTING OP DE PIJNPUNTEN IN JOUW INTERIEUR. OP DE DAG ZELF KOM IK MET EEN ROLKOFFER VOL STALEN EN KLEURENWAAIERS JOUW KANT OP. NA DE QUICK FIX ONTVANG JE PER MAIL EEN SAMENVATTING MET LINKJES NAAR GERELATEERDE WEBSITES.

KOSTEN: €380 INCLUSIEF BTW

1001 Dutch Treat

MET DUTCH TREAT KIES JE VOOR DE GULDEN MIDDENWEG. DE QUICK FIX IS NET TE WEINIG VOOR JE GEVOEL EN DE WHOLE SHEBANG IS WEER TE VEEL VAN HET GOEDE. MAG IK EEN GOK DOEN? JE WILT EERST KENNISMAKEN, EEN KLIK VOELEN, GOED GEADVISEERD WORDEN, GEÏNSPIREERD EN GEËNTHOUSIASMEERD RAKEN. START GEWOON MET DIE QUICK FIX EN DAARUIT ROLT VANZELF HET VERVOLG. DIT IS DE MEEST PRETTIGE EN LEUKSTE MANIER VAN SAMENWERKEN, JE GAAT SAMEN STAP VOOR STAP HET VERANDERPROCES IN. BIJVOORBEELD, JE HEBT NA DE QUICK FIX ALLEEN NOG MAAR BEHOEFTE AAN EEN UITGESTIPPELD LICHTPLAN. DAN ONTVANG JE EERST EEN OFFERTE HIERVOOR.

PRIJS OP AANVRAAG

1001 Whole Shebang

MET DE WHOLE SHEBANG KRIJG JE HET TOTAALPLAATJE VOLLEDIG AFGESTEMD OP JOUW WENSEN MET EEN 1001 SAUSJE EROVER.  KORTOM EEN TOTAAL OMVATTEND EN PERSOONLIJK INTERIEURPLAN. EERST GAAN WE KENNISMAKEN, BESPREKEN WE DE WOONWENSEN EN HET BUDGET. HIERVOOR NEMEN WE DE TIJD DIE HET NODIG HEEFT. HET TOTAALPLAN BEVAT EEN SFEERIMPRESSIE, INDELINGSPLAN MET MAATVOERING, 3D VISUALISATIE, MEUBELPLAN, VERLICHTINGSPLAN EN EEN TUSSENTIJDSE EVALUATIE OM AF TE STEMMEN OF WE OP DE GOEDE WEG ZITTEN. ALS ALLES NAAR WENS IS LEGGEN WE CONTACT MET EXTERNE PARTIJEN, STARTEN WE DE PLANNING EN INKOOP VAN HET NIEUWE INTERIEUR. JE KRIJGT VOORAF EEN OFFERTE GEBASEERD OP JOUW WENSEN.

PRIJS OP AANVRAAG

bottom of page